MUŠKARCI ĆE VAS OBOŽAVATI: Ove ženske osobine oni najviše vole!

 

I ne, nije fizički izgled. 

Kako piše Your Tango, ove tri stvari će navesti svakog muškarca da se luđački zaljubi u vas.

 

Strastvenost

Pritom ne mislimo na onu pod jorganom. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene instiktivno privlače muški pol. To može biti posao, hobi ili bilo šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da mu pokažete koliko ste slični njemu, nego koliko ste odani sebi.

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Ipak, to nije nešto čime će zadržati tog istog partnera niti način na koji će biti srećne u životu. Čvrste odluke, stavovi i verovanja ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne biste trebale odricati.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i učinkovitosti. Važnost ove tri stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu preuzimati inicijativu, donositi odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštati mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti - dolazite do problema. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne obući kaput, pokažite svoju nežniju stranu i budite svedok njegovom oduševljenju.

 

 

cosmopolitan.rs
Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro