Izvor:
21.11.2016 u 19:53
0

Uhvaćena u prevari: Dok je muž bio na putu ona i ljubavnik se zaglavili tokom seksa, komšije ih iznele iz stana! (video)

Ljubavnici su se tokom seksualnog odnosa "zaglavili", a što je još bizarnije u celoj priči za to je navodno kriva "crna magija."

Kada je Kenijac naslutio da ga žena vara, otišao je kod lokalnog vrača kako bi od njega dobio specijalni napitak, koji je potom krišom dao svojoj supruzi. Ne zna se da li je baš to pomoglo, ali istina je brzo izašla na videlo. Žena je sa ljubavnikom uhvaćena na delu, tako što su bili zarobljeni satima u krevetu, jer on nije mogao da izvadi penis iz nje.

Prevara se desila navodno dok je muž bio na poslovnom putu.

Komšije su čule njihovo zapomaganje i iznele zaglavljene ljubavnike iz kuće, a ceo događaj snimljen je mobilnim telefonom. Video je, naravno, postao hit na društvenim mrežama.

"Zarobljeni" par je odveden kod vrača, a nesrećni muškarac je morao da plati kaznu da bi bio oslobođen.

Vrač je istakao da bi ovo trebalo da bude pouka svima koji i pomisle na prevaru. Inače, u Keniji je preljuba prilično velik problem…bar tako navode lokalni mediji.

Pogledajte:

Izvor: Mondo
Video: Youtube/flashnews official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter