Izvor:
11.05.2016 u 03:16
0

OPREZ: Na ovim mestima nemojte voditi ljubav

Iako nam filmovi daju različite uzbudljive ideje gde bismo sve mogli da vodimo ljubav, ipak treba uvek imati na umu da je to samo film. U stvarnom životu iako nas strast obuzme treba voditi računa.

Ponekad treba odoleti želji iz zdravstvenih razloga. Evo nekih mesta koja su, prema mišljenju mikrobiologa, loš izbor za seks.

1. Svlačionica u teretani

Svlačionica u teretani možda zvuči uzbudljivo, a često smo takvu akciju gledali i u raznim filmovima i serijama, ali prije svega, radi se o savršeno toplom i vlažnom okruženju za razvoj bakterija. Većina ne bi pomislila ni da hoda bosa po svlačionici, a kamoli da izloži neke druge dijelove bakterijama iz teretane.

2. Bioskop

Ako lepljivi podovi nisu dovoljno upozorenje, nadamo se da će ovo biti. Naime, seks u bioskopu i napetost koju on donosi, mogu biti itekako uzbudljivi, ali činjenica je da se sjedišta i rukohvati ne peru toliko redovno, da biste rizikovali zdravlje, kada se svetla ugase.

3. Parkovi

Jesi li ikada vidjela kako se oprema na igralištima čisti? Upravo to! Klice gripa i raznih prehlada, ali i ljudske i životinjske fekalije, sastavni su dio parkova, što je dovoljno da odoliš želji.

4. Plaža

Zahvaljujući raznom otpadu, kanalizaciji i izmetu ptica, plaže su prilično gadna površina za seks, iako može zvučati kao vrlo romantično mesto. A tu su i razne bube…

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter