Izvor:
06.01.2017 u 20:55
0

A nema veze sa KREVETOM: Ovo je MESTO broj jedan na kom ŽENE žele da imaju SEKS!

Kada razmišljamo o seksu, odmah pomislimo na krevet, zar ne? Da, to je opšte mesto za upražnjavanje seksa, ali to nije mesto na kojem bi većina žena želela da upražnjava seks, bar ne non-stop. Zapravo, broj jedan mesto o kojem žene maštaju nema baš mnogo veze sa krevetom.

Prema istraživanju koje je sprovela kompanija za prodaju dušeka “SleepCupid” na 3.000 odraslih žena, najprivlačnije mesto za seks jeste stepenište. Zašto? Ne zna se. Možda zbog uzbuđenja da bi vas eventualno neko mogao uhvatiti? Ili zbog mogućnosti da bi se usred posla moglo pasti niz stepenice? Ko zna.

Drugo najprivlačnije mesto za seks je plaža, što je totalni kliše, ali se slažemo s tim. Seks na plaži je baš poput voćnog pića. Osvežavajuć, zabavan i zadovoljavajuć.

Na poziciji 3 je neki veliki događaj, kao što je proslava rođendana, venčanja ili punoletstva.

Slede seks u avionu, u garaži krcatoj raznim električnim alatima (mmmmm!), u dvorištu, pa u kancelariji.

Govoreći o kancelarijama, žene su takođe pitali maštaju li ikada o seksu s kolegama, a njih 83,9 odsto reklo je: “Nego šta!”, iz čega je jasno da bi volele da budu bezobrazne sa kolegama. Pitanje je koja nije maštala o tome?

A šta je sa seksom sa šefom? S obzirom na to da je to zaplet bezbrojnih pornića, činjenica da je 71,3 odsto žena priznalo da mašta o tome kako sedi na nekom direktoru uopšte ne iznenađuje.

I na kraju, istraživanje je pokazalo koje je to vreme u toku dana kada žene najviše razmišljaju o tim erotskim izazovima.

Prema očekivanju, većina žena mašta o vrućem seksu u večernjim satima, 42,3 odsto misli o tome tokom popodnevnog dremanja, 32,9 odsto misli o tome u jutarnjim satima, ali samo 8,2 odsto misli o seksu za vreme ručka… jer hrana budi strasti.

I za kraj, na pitanje šta ih sprečava u ispunjenju tih maštarija – 39,8 odsto žena je navelo vezu, 38,1 odsto za to krivi odeljenje ljudskih resursa, 32,8 odsto se plaši javne sramote, 24,9 procenata njih zabrinjavaju pravne posledice, a 20,3 odsto se boji policije.

Happytv.rs
Foto: Twitter/Meri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter