Izvor:
12.03.2017 u 00:09
0

PREPOZNAJTE IH NA VREME: Ovako izgleda zabavljati se sa manipulatorom!

Manipulativne osobe žele po svaku cenu da vas ubede da je vaša percepcija problema, pa i života, svega što vi radite i kako radite, zapravo pogrešna. Takoše, da je jedino njihovo mišljenje ispravno, argumentujući kroz sijaset različitih primera, i to sve sa željom da vi nikako “ne dobijete taj spor”. Izuzetno su sposobni da vam uliju nesigurnost i dovedu vas do faze da preispitujete svoje stavove, i u skladu sa njegovim argumentima da ih menjate.

Verbalno ponižavanje, unižavanje i omalovažavanje partnera kako u društvu tako i udvoje je drugi prepoznatljivi signal manipulatora. Zašto to rade? Opet da biste vi osetili nesigurnost. Nesigurnost je oaza u kojoj se može “lomiti” nečiji karaktera, a osobama koje žele da vas promene je upravo to cilj. Manifestuje se kroz sitnice, ali koje se uvek iznova ponavljaju.

Pružiće vam nezaboravno iskustvo u krevetu kako biste uvek imali na umu šta biste mogli da izgubite, što je većini dovoljno dobar razlog da ne požele da odu od druge osobe. Poznata je ona “što valja ne treba menjati”.

Česte svađe, ljubomorne scene, i namerna nerviranja su česta pojava kod takvih ljudi. Stalno će vas držati u osećanju da ste negde pogrešili, da niste dovoljno dobri. Stvoriće vam želju da se dokazujete. Zameraće vam dosta toga. A ljubomoru će služiti kao alat da iznova i iznova se trudite da potvrdite svoju naklonost prema njemu.

Lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter