Izvor:
12.03.2017 u 17:51
0

OSVETA PREVARENOG DEČKA: Ona jogurt više nikada neće gledati istim očima! (VIDEO)

Ljudi se na razne načine svete svojim partnerima za preljubu, i sve dok ti načini ne uključuju nasilje može se reći da je osveta sasvim opravdana. Ovo je dokaz da se preljubnici mogu kazniti tako da to zapamte za ceo život, a da pritom agresija nije uključena u čitavu priču.

Naime, dečko je saznao da ga devojka vara i odlučio je da joj se osveti. On je u pomoć pozvao dva druga, koji su mu rado izašli u susret.

Dok je jedan od njih dvojice sedeo sa devojkom na terasi, prevareni dečko je otišao sa drugim, koji je snimao ceo događaj i nabavio flašu jogurta.

On je devojci prišao otpozadi i polio je jogurtom po glavi.

Osim što je veoma originalan i nenasilan način za osvetu, on je dodatno zadovoljstvo dobio time što je ovaj video završio na internetu i ubrzo se proširio društvenim mrežama.

Jedno je sigurno, ova devojka jogurt više nikada neće gledati istim očima.

Happytv.rs
Foto: YouTube Printscreen/RandomVids, Shutterstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter