Izvor:
13.03.2017 u 20:12
0

MOMCI UPOZORAVAJU: Devojke ove stvari čine da budete loše u krevetu!

Iako ste godinama u vezi to ne znači da biste trebale da prestanete sa trudom, naprotiv. Što češće probudite seks boginju u sebi. Neka svaki put sa vama bude za pamćenje.

Da li prepoznajete sebe u ovome?

# Nesigurni ste zbog izgleda

Grudi vam nisu dovoljno velike, imate celulit, nos vam izgleda loše iz profila… Većinu tih stvari on neće primietiti, osim ako prstom ne ističete sve te mane. Opustite se, ako želite u potpunosti da uživate onda barem u spavaćoj sobi zaboravite na svoje nesavršenosti, koje ima baš svaka žena.

# Ne trudite se

To što ste već godinama u vezi ne znači da više ne trebate da se trudite, već upravo suprotno. Setite se sebe s početka veze pa se potrudite da ga što češće podsetite da je ta žena još uvek tu.

# Ne pokazujete inicijativu

Muškarci su jednoglasni: žena koja baš nikada ne inicira seks, nije idealna partnerka. Ponekad je potrebno da se potrudite i da sami stvoriti raspoloženje za ovakve aktivnosti, čak i kada niste uzbuđeni.

# Uskraćujete mu seks

Jeste li se našli kako mu uskraćujete seks zbog lošeg ponašanja ili činjenice da nešto nije napravio baš onako kako ste željeli? Koristite li seks kao oružje osvete, stručnjaci savjetuju da odmah prestanete s tim, jer seks mora biti nešto u čemu oboje uživate.

# Često niste raspoloženi za seks

Naravno da će biti dana kada nećete biti raspoložene i kada ćete imati previše briga da biste se u potpunosti opustili s partnerom. Ali, ako je takvih dana sve više, budite sigurni da će vam on to zameriti, baš kao što biste i vi njemu.

Izvor: Inex.hr
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter