Izvor:
14.03.2017 u 01:28
0

OVO SE MOTA SVAKOM MUŠKARCU PO GLAVI: Evo šta bi želeli da znaju o devojkama, ali ih je sramota da pitaju!

Koliko ste muškaraca imale u životu, koliko cesto perete gacice, koliko dece želite da imate, samo su neka od pitanja koja bi muškarci ocajnicki želeli da pitaju devojke, prenosi Daily Mail.

Cetrnaest momaka otkrilo je za sajt Thought Catalog šta je to što bi mnogo voleli da pitaju svoje devojke ali ih je sramota. Izdvajamo samo neke od najzanimljivijih pitanja:

1. "Zaista želim da znam sa koliko momaka je spavala, ali tek smo poceli da se zabavljamo, bojim se da je to pitanje previše lilcno. S druge strane, šta ako je taj broj mnogo veci nego što bih ja želeo? Možda je ipak bolje da je to nikad i ne pitam", iskren je Luka (24).

2. "Ako bi poželela da imamo trojku, to bi me potpuno srušilo, ali ako bih je to uopšte i pitao, verovatno bi odmah pomislila da mi fali seks sa drugim devojkama", priznaje Trej (25).

3. "Koliko često masturbira. Ali, u zavisnosti od njenog odgovora, pitanje je koliko bih se našao uvreden", kaže Gio (26).

4. "Da li je ikada obukla dva puta iste gacice, a da ih prethodno nije oprala. Ne bih je osudivao, samo bih voleo da znam", priznaje Sem (25).

5. "Da li je zaista prebolela bivšeg. O tome konstantno brinem, i da, nesiguran sam", priznaje Kajli (24).

6. "Kakav je moj penis u poredenju sa drugima sa kojima je spavala", pita se Patrik (25).

7. "Da li je ikada pre bila trudna. Mislim da je to ipak nikada ne bih smeo pitati. Previše je škakljivo pitanje, ali me interesuje", Bobi (24).

8. "Da li ikada gleda svoju vaginu. Vidao sam na televiziji da devojke uz pomoc ogledala posmatraju svoju vaginu i bilo mi je jako cudno", priznaje Kevin (23).

9. "Šta zaista misli o tome kakav sam u krevetu. Pretpostavljam da me ne bi bilo strah da pitam, ali voleo bih da mogu nekako da provalim da li govori istinu", kaže Antoni (25).

Cosmopolitan.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter