Izvor:
14.03.2017 u 04:52
0

Pitali smo muškarce kako prepoznaju ženu koja je dobra u seksu: OVO SU NJIHOVI ODGOVORI!

Ako ste se ikada našli u grupici od tri i više muškaraca, sigurno ste u nekom trenutku dotakli temu kakve žene su, po njihovom iskustvu, vatrene u krevetu. Naravno da ako postoji hemija, seks će takođe biti dobar, ali ima tu još nečega. Evo šta su rekli.

Pitanje: Da li na prvi pogled možete da pretpostavite da li je žena dobra u krevetu?

Odgovori:

– Na prvi pogled ne. Dosta toga je u mozgu. Pretpostavljam da bi mi nesvesno neke stvari skrenule pažnju, ali mislim da samo gledajući je ne bih mogao to da ocenim – rekao je Ivan (29).

– Ne. Jer ja sam prezgodan, a užasan u krevetu – šaljivo je odgovorio Marko (25).

– Ne. Osećanja i reakcije su u seksu mnogo bitne i to ne možete znati ako samo pogledate devojku. To može biti dovoljno da izazove osećaj privlačnosti, ali i to je pod znakom pitanja – otkrio je Stevan (34).

Pitanje: Šta žena koja je dobra u krevetu kaže ili uradi neposredno pre seksa?

Odgovori:

– Ako je veoma direktna, ako imamo ista seksualna interesovanja i govori o seksu na specifičan način, velike su šanse da ćemo “kliknuti”. Ne mislim da su ljudi dobri ili loši u krevetu – već je sve u kompatibilnosti. Ipak, ima onih koji su zaista loši. Retko, ali dešava se – kaže Stevan.

– Ako zna da flertuje na suptilan način, ako je iskrena o svojoj seksualnosti i iskustvima i ako imala dosta partnera – ističe Marko.

– Ništa. Ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i sposobnosti u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim – kaže Ivan.

Pitanje: Da li je poljubac dobar pokazatelj?

Odgovori:

– Moja iskustva su različita. Dešavalo se da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je očajna. Sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna – otkriva Ivan.

– Ne! Jedna od mojih najboljih ljubavnica se užasno ljubila – kaže Marko.

– U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac – otkriva Stevan.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Twitter/gazetedemokrat_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter