Izvor:
22.03.2017 u 01:31
0

NAKON OPERACIJE DOBILA „ZUBE“: Moja vagina je umalo ODGRIZLA penis mog partnera!

Tereza Bartram (50) iz Engleske, operisala je svoju vaginu radi poboljšanja svoj seksualnog života. Ona je rekla je da je posle operacije dobila "zube", pa je njena vagina ujela penis njenog partnera.

Nakon porođaja, Tereza je patila od urinarne inkontinencije i borila se sa samopouzdanjem svojoj spavaćoj sobi.
Ova majka nije imala seks sedam godina zbog operacije koja je bila rizična, a lekari su koristili plastični povez koji se zove transvaginalna mreža koja pomaže da vagina prestane da ispušta urin.

Operacija je bila uspešna, a seks je bio bolji nego ikad. Međutim, pre dve godine njena vagina umalo nije otkinula muškost svom partneru.

Ona nije znala da je plastična mreža polako krenula da prolazi kroz strane njenog vaginalnog zida. Stvorio se gnoj koji je bio zaražen virusom i Tereza se našla u opasnosti.

"To je kao da su joj narasli zubi. Njegov penis je pocrveno. Velika crvena mrlja od krvi se širila između naših nogu. Posle toga moj partner je bio jako uplašen", rekla je Tereza.

Ona ​​je sigurna da je povreda njenog partnera prouzrokovana mrežom koju je mogla da oseti unutar nje, ali lekara je bio uveren da sve funkcioniše dobro.

Par je izbegavao seks jer su bili previše uplašeni da pokušaju ponovo. Šest meseci kasnije su se razveli i svako je otišao svojim putem.

Tereza se plašila da opet bude intimna sa nekim novim, jer nije htela da rizikuje da ga povredi. Njeno samopouzdanje je opet dotaklo dno. Krenula je sa dijetom i počela je da vežba.

Međutim, nije se osećala dobro. Odlučila je da se obrati svom lekaru koji joj je prepisao antidepresive. Nekoliko godina kasnije, Terezi je uklonjena žučna kesa.

"Želela sam da izlečim urinarnu inkontinenciju i povratim poverenje u spavaćoj sobi, ali uništila sam svoj život", rekla je očajna Tereza.

Međutim, 2015. godine iz vagine je krenuo da izlazi gnoj i miris je bio odvratan. Lekari su rekli da mreža treba da se ukloni hitno.

Na svu sreću, ova komplikovana operacija je prošla uspešno, a ova majka je sada aktivni borac protiv ove operacije i poziva na potpunu zabranu u Engleskoj.

kurir.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter