Izvor:
25.03.2017 u 01:07
0

Ako vi i partner imate ovu zajedničku stvar – STVORENI STE JEDNO ZA DRUGO!

Iako mnogi misle da su ključne stvari u svakoj jakoj vezi poverenje, lojalnost i zajednički interesi, jedan ekspert tvrdi nijedna od ovih stvari. Stručnjak za veze Džejms Pris tvrdi da je najvažnija stvar za uspeh svake ljubavne veze – odličan smisao za humor. Evo i zašto. Ako osobe imaju sjajan smisao za humor onda mogu da sagledaju smešnu stranu situacija i generalno su opušteniji kada se susretnu sa problemima.

Svaka svađe može biti rešena humorom i nakon toga više ćete ceniti partnera”, tvrdi on.

Pris posebnu pažnju stavlja na takozvani “povezujući” humor koji se odnosi na pronalaženje zajedničkog temelja, deljenje priča i jačanje emotivne veze kroz smešne životne anegdote.

Kada se oboje smejete, prirodno je da ćete stvoriti vezu i biti jači par”, objašnjava Pris. Pritom, humor može da ukaže na povećanu inteligenciju, što je takođe vrlo privlačna osobina.

Telegraf.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter