Izvor:
25.03.2017 u 03:37
0

SIGURAN PUT DO MUŠKOG SRCA: Usvojite ovaj savet i prosto će vas obožavati! (foto)

Čak i kada nešto uradite iz najbolje namere, vaš muškarac to može pogrešno da protumači!

"Pametnice", naravno imaju brojne kvalitete, ali njihova nesposobnost da prihvate različito mišljenje može postati nepodnošljiva. Mudra žena ne mora uvek da bude u pravu.

Evo koje su još razlike između ova dva tipa.

Mudrost i pametovanje. Granica nije baš najtanja, ali pojedinci se mogu ubrojati u obe kategorije.

Ovo su najveće razlike:

Neke stvari su izuzetno zanimljive..

Kad njen partner pogreši u nečemu, žena koja pametuje to će mu stalno nabijati na nos uz obavezno "Rekla sam ti". Mudra žena će podržati partnera, probaće da ga razveseli, a ponekad će se praviti kao da se apsolutno ništa nije desilo

Žene koje vole da pametuju smatraju da se sreća rađa samo kad je u pravu. Njihova reč uvek je zadnja. Mudra žena zna da stvari baš i ne funkcionišu tako i da čoveku ponekad treba da se popustiti, a time i uštedeti energiju.

Ženama koju su osetljivije i koje vole pametovati, kako kažu stručnjaci, smetaju saveti koje ima daje svekrva, dok mudra mirno sasluša, a onda napravi što ona smatra da je ispravno. S najboljom namerom, naravno.

Mudra žena stalno radi na svom ličnom razvoju i prihvata druge kakvi jesu. Ne želi da menja sve oko sebe.

Mudra žena razume da je svako njeno dete jedinstveno i podstiče ih da rade ono što ih čini srećnim. Ova druga ignoriše dete kada joj kaže da ne voli određeni sport, ples ili nešto drugo i forsira ga da i dalje ide na to.

Nadgleda svoju decu čak i kada su odrasla, daje sto saveta, uglavnom kad deca to ni ne traže i stalno im se petlja u odgoj njihove dece. Mudra žena ovako neće nikada postupiti. Ona pušta decu da sama steknu svoja životna iskustva i podržava ih bez obzira na sve.

Mudra žena se na poslu trudi da stvori dobru i pozitivnu atmosferu u kojoj se kolege poštuju. Žena koja voli "pametovanje" učiniće sve da bude bolja od svih. Za atmosferu ne mari.

Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter