Izvor:
27.03.2017 u 03:02
0

EVO ODGOVORA: Koja osobina je ključna za uspešnu vezu?

Da li ste vi i vaša voljena draga idealni jedno za drugo? Ukoliko imate sličan smisao za humor, to bi mogao biti slučaj, smatra britanski stručnjak za veze Džejms Prisi.

Prema njegovim tvrdnjama sličan smisao za humor je ključni sastojak za uspeh veze na duži rok.

"Kada se te stvari poklope bićete spremni da u svakoj situaciji vidite smešnu stranu i da generalno budete relaksiraniji u pogledu na brojne životne situacije. Čak i kada dođe do polemike, nakon svega ćete još više ceniti jedno drugo", kaže Prisi.

Međutim, nije svaka vrsta humora jednako delotvorna. Ovaj stručnjak specijalizovan za muško-ženske odnose misli da je "afilijativni" tip humora taj koji najbolje deluje na vezu među partnerima.

"To je tip humora koji ljude čini srećnim, zadovoljnim i koji ih zbližava. To znači da je potrebno da nađete zajedničke teme i delite svoje priče i anegdote. Kada se oboje smejete istim stvarima, stvorićete prirodnu vezu koja će ojačati vaš odnos", dodaje on.

Iako ne postoje naučni dokazi koji bi pot vrdili ove teorije, jedno je sigurno- smeh ne može da vam škodi vašoj vezi.

menshealth.rs
Foto:Twitter/tvd_shiina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter