Izvor:
28.03.2017 u 01:03
0

ORGAZAM KOD ŽENA: Evo šta se dešava u ženskom telu!

Za većinu žena je orgazam veoma važan deo vođenja ljubavi i masturbacije. Za postizanje ženskog orgazma, neophodna je intimna i opuštena atmosfera sa seksualnim uzbuđenjem. Prilikom seksualnog uzbuđenja, vagina postaje vlažna a protok krvi se pojačava. Vagina postaje tamnije boje i klitoris se naduje. Usne vagine se odvajaju i šire.

Materica i grlić materice se podižu i idu unazad ka unutrašnjosti. Na ovaj način vagina postaje duža, odnosno, dublja. Puls se ubrzava, a raste i telesna temperatura žene koja dovodi do pojačanog znojenja. Bradavice postaju tvrde, a oštro oko može primetiti da čak i koža žene počinje da sjaji. Neke žene pocrvene u licu, ali se vidi crvenilo i na vratu i grudima.

Happytv.rs
Foto:Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter