Izvor:
30.03.2017 u 15:13
0

PREKLINJAĆE VAS ZA JOŠ: Ovi tantrički trikovi će vam osigurati najbolji orgazam do sada!

Tantra je drevna seksualna tradicija, po kojoj su emocije, erotika i seks prirodna sredstva za širenje svesti i spajanje polariteta ženske i muške energije u jednu celinu.

Neprekidan kontakt očima
Tantrički seks nije samo radi zadovoljstva, već i mogućnost da pozitivnu seksualnu energiju iskoristite u drugim područjima života. Čari ovog seksa otkrićete ako obratite pažnju na neke od sledećih stvari.

Pripremite ambijent

Okružite se s puno prijatnih jastuka i mekane posteljine. Ukrasite prostor svećama bez mirisa i neka one budu jedini izvor svetla. Tantrički seks po pravilu traje dugo stoga možete pripremiti i malo osveženje – voda i voće daće vam potrebnu energiju, ali slobodno se možete osvežiti i hranom ili pićem po sopstvenoj želji.

Najbolja poza tantričkog seksa

‚‚Yab Yum" je tradicionalna tantrička poza, vrlo intimna i pruža osećaj bliskosti. Muškarac sedi prekrštenih nogu, a žena seda u njegovo krilo i obuhvata ga svojim nogama. Na početku tantričkog seksa u ovoj fazi možete osetiti veliko uzbuđenje zbog blizine vaše i partnerove intimne zone, ali nemojte se tome prepustiti nego nastavite s pripremom.

U početku ćete se osećati neprijatno jer bez obzira na intimnosti koje delite nisteskloni ovakvim ‚‚eksperimentima”. Ne postoji vremensko ograničenje za ovu fazu stoga se gledajte u oči dokle god vam ne postane prijatno.Upravo je to nivo povezanosti koju morate postići za maksimalno zadovoljstvo, a kontakt očima ne prekidajte tokom svih rituala i tokom vođenja ljubavi.

Sinhronizujte udisaje s partnerom

Usporite disanje i dišite istovremeno s partnerom. Sinkronizujte udisaje i izdisaje, a pritom se i dalje gledajte u oči. Stavite ruku na partnerova prsa kako biste osetili otkucaje njegovog srca.

Povežite se rečima
Recite jedno drugome kako se osećate u tom trenutku. Podelite svoje misli, opišite šta najviše volite jedno na drugome i koji potezi izazivaju zadovoljstvo u vama. Budite iskreni.

Pređite na masažu
Odlučite ko će prvi uživati u njoj, a obe strane moraju jedna drugoj priuštiti isti tretman. Prvo masirajte leđa, vrat, ruke i noge. Tek nakon nekoliko minuta masiranja ovih zona pređite na masažu erogenih zona poput zadnjice, unutrašnje strane bedara i najintimnijih delova tela. Glavna svrha masaže nije samo seksualno zadovoljstvo, pa u ovoj fazi ne razmišljajte o postizanju orgazma. U ovoj fazi možete slobodno promeniti pozu.

net.hr
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter