Izvor:
31.03.2017 u 13:37
0

NEMA VIŠE RAZLOGA DA SUMNJATE: Ovo su pokazatelji da li će vaša veza uspeti! (foto)

Svi u vezama strahuju hoće li njihova ljubav imati budućnost i kako će ona izgledati. Ali ovaj stručnjak za veze kaže da se to može prosuditi po ovoj ključnoj stvari.

Džejms Pris, guru za ljubavne veze, kaže da postoji jedan znak koji će definitivno otkriti da li su dvoje ljudi stvoreno jedno za drugo i hoće li ta veza potrajati.

– Ako to imate, ne puštajte lepšu polovinu – savetuje on.

To je fantastičan smisao za humor, zaključio je Pris, na osnovi svog dugogodišnjeg rada sa parovima.

– Kad se poklope dva smisla za humor, moći ćete videti smešnu stranu svih situacija u kojima se nađete, i inače ćete biti puno opušteniji i lakše ćete prihvatiti sve što vam život donese. Bićete opušteniji i eventualne svađe i rasprave će se lakše razrešiti ako oboje vidite smešnu stranu stvari – objasnio je Pris.

Džejms nadodaje da je humor i jedan od znakova više inteligencije, pa je stoga i odličan kvalitet kod potencijalnog partnera.

– Ali, kako bi veza funkcionisala, humor mora biti pozitivan, kao pričanje viceva ili smešnih priča. Ovo je vrsta humora koja podstiče sreću, potencira blagostanje i privlači druge ljude. Cilj je pronaći zajedničke smešne teme koje će poboljšati raspoloženje – objašnjava Pris.

– Kada možete zajedno da se smejete istim stvarima, prirodno ćete se povezati i biti još jači par – dodaje ovaj guru.

24sata
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter