OVO PITANJE VAS STALNO MUČI: Šta znači kad se muškarac ne ljubi tokom seksa?

 

Zaljubljen muškarac učiniće sve da ugodi ženi u svakom trenutku, a posebno u krevetu. Žene obično više vole da se ljube tokom seksa nego muškarci, iako naravno postoje i izuzeci. Taj problem žene često muči i stvara nepoverenje u sam odnos.

- Ako u toku vašeg prvog intimnog trenutka, on odmiče usne kako bi sve izgledalo što opuštenije to je znak da ne želi baš neku obavezu, a ako ste već duže vremena u vezi, njegovo odmicanje usana od vaših, znak je da mu to baš i nije na pameti dok se niste skinuli i bacili u akciju - otkriva jedan muškarac.

Zapamtite da su muški mozgovi razvijeni da rešavaju jedan po jedan problem.

 

 

- Vrlo je moguće da kad smo zauzeti milovanjem, trljanjem o vaše telo, te gledajući mrdanje vašeg tela, samo smo u tom trenutku zaboravili na poljupce - odgovor je na pitanje jednoj mladoj devojci.

- Vaš partner je verovatno izgubljen u ovom trenutku, pa vam ostaje da jednostavno primaknete svoje lice njegovom tokom seksa ako želite više poljubaca.

Ipak za veliki broj muškaraca poljubac je, baš kao i kod žena vrhunac intimnosti. Stoga, muškarci vole poljupce, ali kada uzavru strasti u krevetu..

 

Izvor: Vecernji.hr
Foto: Twitter/merv

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro