Izvor:
05.04.2017 u 17:09
0

Četiri ljubavnice dnevno ne smetaju njegovoj ženi: ZBOG SEKSA SAM NEISPAVAN! (FOTO)

On je autralijski tajkun Travers Bejnon. Bavi se poslovima iz oblasti duvanske industrije. I toliko je bogat da ima neverovatno čudan život.

Poznat je kao Kendiman i njegove privilige koje su došle s novcem spadaju u domen "verovali ili ne". Iako ima suprugu, svake večeri ima seks sa četiri devojke, a njegovoj ženi Teši to nimalo ne smeta.

Bahati australijski plejboj,kaže da je za njega spavanje s haremom obična stvar.

Pre nego što je postao kralj razuzdanih zabava, Kandiman je bio fudbaler, model, muž lepotice kojaje imala titulu mis sveta.

Zatim se razveo, postao je bogat biznismen i mogul tržišta nekretnina, a potom se ubacio i u duvansku industriju. Opet se oženio 2011.

Kad imaš devojku, to je jedna stvar. kad ih je više, ima mnogo seksa. U krevetu ih je obično četiri, a posledica je da sam često neispavan. Jednom nedeljno smislim novu seks-pozu – hvali se ovaj milioner koji čini se da pretenduje da zaseni Hjua Hefnera.

Sa suprugom se upoznao tako što joj je komentarisao stražnjicu na jednoj od svojih zabava.

One su mu samo devojke, ja sam se udala za njega, samo jedna može da bude njegova žena – kaže Teša.

Ovaj plejboj se svojim seks-pustolovinama često hvali na Instagramu, gde objavljuje lascivne fotografije.

Oduvek sam živeo ovako, oduvek je bilo drugih devojaka. Ponekad u našoj kući žive nekoliko nedelja i idu dalje. Nisam ja kriv, pogledajte malo društvene mreže, doslovno se bacaju na mene – kaže Kandiman.

Izvor: b92
Foto: Instagram/candyshopmansion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter