Izvor:
12.04.2017 u 03:11
0

ZAŠTO ONE TO MOGU, A DRUGE ŽENE NE? One doživljavaju i do 60 orgazama DNEVNO!

Super-orgazmi ne odnose se na nekoliko orgazama u jednom odnosu već na nekoliko desetaka njih. Istraživači su pratili četiri Britanke i zaključili zašto one to mogu, a druge žene ne

Pitanje da li je sve ovo samo mit ili istina vodilo je tim istraživača u dokumentarcu "The Super Orgasm". Oni su pratili su i istraživali pet različitih žena koje doživljavaju i do 60 orgazama dnevno.

Kako je to uopšte moguće, pitaju se naučnici godinama. Sada su otkrili i tvrde da je moguće da žena doživi tako nešto ako je opuštena, bavi se jogom, a njena veza sa partnerom je snažna. Istraživanje je opovrgnulo zaključke prethodnih studija da je super-orgazam mit.

Cilj istraživanja, i dokumentarca koji će uskoro biti prikazan je da se proveri da li su ove žene "drugačije" od ostalih ili stvarno svaka žena može postići super-orgazam.

– Verujem da se žene, koje se lakše uzbuđuju od ostalih žena, brže i lakše koncentrišu na užitak. Gledam na seks kao na sviranje u bendu. Morate da usavršite svoj seksualni instrument pre nego što počnete da svirate sa drugima. I morate tome da posvetite vreme. Terapeutski je za sve ljude da se posvete užitku – zaključuje dr Lin Vajs u dokumentarcu.

Danika iz Saseksa u Engleskoj jedna od žena sa ovim "super moćima". Kaže da nikad nije doživela orgazam dok nije na internetu našla informacije o tome kako da ga postigne posle rođenja deteta.

U dokumentarcu je pokazala da je, kad je bila jako opuštena, mogla da doživi višestruke orgazme.

– Mislim da je moje telo čekalo da prvo postanem majka, a tek onda da osetim super-orgazam. Otkad sam postala majka osetila sam svoj prvi orgazam – objasnila je Danika.

Natali kaže da ponekad ima do 60 orgazama noću i veruje da je to zato što nije u monogamnoj vezi i ima opušteniji pristup seksu, prenosi "Mirror". "Ako sam sa prijateljem i već smo se zaigrali i znamo se verovatno ću imati 20-30 orgazma. Ako nemamo puno vremena, verovatno ću ih postići sedam do deset. Ako sam sama, verovatno će mi dosaditi nakon četiru ili pet orgazma", prepričava Natali.

S druge strane, Franciska kaže da je ključ njenih mnogobrojnih orgazama monogamija. "Teško mi je da ih prebrojavam. Nije da ih brojiš kad vodiš ljubav sa muškarcem koga voliš. Jako dugo nisam znala da je to retka stvar i da nisu sve žene tako građene", objašnjava ova srećnica.

informer.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter