Izvor:
19.04.2017 u 03:06
0

TRUDNICA PRIZNALA ONO O ČEMU MNOGE ŽENE ĆUTE: Evo kako STVARNO izgleda SEKS u blagoslovenom stanju!

Blogerka Mel Vots u drugoj je trudnoći odlučila biti sve ono što nije u prvoj – biti vladarka spavaće sobe i pružiti partneru sve ono što pre nije. No, stvarnost je drukčija…

Iako je odlučila biti seks boginja tokom svoje druge trudnoće i prepustiti se intimnostima sa svojim partnerom, shvatila je da to za nju baš i nije dobra ideja. Poznatija po nazivu svoga bloga ''The Modern Mumma'' u drugoj trudnoći htela je da napravi veliki pomak što se tiče svoga seksualnog života, no jedino što je s time u vezi dobro napravila jest objava na Fejsbuku koja je do suza nasmejala mnoge.

Ona je shvatila kako nije tip žene koji može uživati u trudničkom seksu pa je svojim iskustvom odlučila zabaviti javnost.

"Znate da postoje žene koje uživaju u seksu tokom trudnoće. No, postoje i žene poput mene. Pokušali smo. Stvarno mislim da jesmo. Znam kako sam se dovela u ovu situaciju i obećala sam da će ovoga puta biti drukčije. Preguraću to. Biću uspešna. Voleću ga puno više. Biću najbolja seks boginja kada budem trudna", počela je svoju objavu Mel koja je tada bila u 30 nedelji trudnoće.

No, stvarnost je bila potpuno drukčija.

"Eto me. Nasukana kao kit. Znojava. Nosim košulju no ne zato što sam na onaj način znojna. Imam osip na stomaku zbog rastezanja kože. Moje grudi su oružje koje bi oborilo svakoga. Teško dišem. Depilirala sam se po metodi 'dodirni i oseti'. Imam deset prstiju na rukama, 10 na nogama i sve ostale delove tela koji su ogromi. I on me svejedno zove lepom i seksi. Što nije u redu s tim čovekom? U najgorem sam izdanju. Cedim se, smrdim, stenjem, gola sam i obrasla, dlakava sam i mislim da imam više znoja ispod grudi nego što on ima u svom grmlju tokom najtoplijeg letnog dana. I svejedno me želi. Možda je on jedan od onih ljudi koji voli ovakve situacije? Ili je samo predivan, brižan i užasno lažljiv partner zbog svoje preterano emocionalne trudne žene. Bilo kako bilo – zadržaću ga", napisala je ona.

Kurir
Foto: Facebook/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter