Izvor:
23.04.2017 u 22:25
0

RAZOTKRIJTE GA NA VREME: Ovo su znaci da se muškarac samo pretvara da mu je stalo do vas!

Koliko puta ste imali priliku da upoznate finog momka, a da se na kraju ispostavi da je pravi kreten, koji je se sve vreme pretvarao da je dobar? U početku bude princ na belom konju, koji je pretvori u žabu.

To što je neko dobar, ne treba da bude njegova glavna osobina. Ljubaznost je nešto što se podrazumeva u savremenom svetu, gde vladaju pravila pristojnog ponašanja i razumevanja. Ako neko stalno potencira svoju dobrotu i gura je u prvi plan, to može da znači da nema da ponudi nešto drugo i bolje osim toga.

Pravi fini momci se prema svima odnose sa dobrotom. To im je prosto u prirodi, dok oni što se pretvaraju, to iskazuju samo pred ženama. Oni veruju da im je dužnost da vode računa o ženama, jer misle da ih je potrebno zaštiti od svih loših momaka.

Evo nekoliko primera “lažnog” dobrog momka:

* Tvrdi da dobri momci ne jure devojke

* Kad god uradi nešto dobro, ima potrebu kasnije da se pohvali ili kaže nekom, najverovatnije vama

* Tretira svoju dobrotu kao robu, koju će iskoristiti kad mu bude nešto trebalo

* Ne ustručava se da zaustavi nekoga kako bi bio dobar prema tebi. Recimo, ako vidi da pokušavate da pozovete konobara, on će uskočiti i učiniti to umesto vas

* Odlučan je u aktima viteštva. Ne dopušta vam da otvorite bilo koja vrata, pa makar bili u automobilu i čekali da izađe, obiđe vozilo i dođe do vas

Ako ste u vezi sa lažnim dobrim momkom i shvatili ste da radi ovakve stvari, budite oprezni, jer verovatno nije toliko dobar, kao što se predstavlja i kad-tad će ta fasada dobrog momka izbledeti.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter