Izvor:
25.04.2017 u 13:52
0

NEOČEKIVANO: Stavio je devojku u pozu kao iz Kama Sutre, a onda izgovorio 4 reči zbog kojih je zaplakala! (VIDEO)

Prosidba je uz rođenje deteta možda i najvažniji i najlepši trenutak u životu svakog zaljubljenog para. Ponekad taj trenutak bude originalan, kreativan i nezaboravan, ali ima i suprotinih primera.

Alek Horan ne spada u takve. On je svoju devojku Stef Gardner zaprosio tokom odmora na havajskom ostrvu Oahu i to prilikom joga vežbanja. Alek i Stef vežbali su na plaži, a onda je odlučio da joj priredi izenađenje o kojem nije ni maštala.

Dok je bila uvijena i ležala na njegovim nogama, izvadio je prsten i pitao je da do kraja života provede pored njega. Naravno, odgovor je bio potvrdan.

Stef se iznenadila i njena rekacije je bila veoma emotivna, čak sam i ja pustio suzu – rekao je Horan za Dejli Mejl.

Ovaj par već dve godine praktikuje jogu na mnogim plažama i sve to snima, tako da sada nije bilo ništa čudno.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/notstephsboyfriend

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter