Izvor:
27.04.2017 u 01:18
0

AGENCIJA ZA UPOZNAVANJE SPROVELA ISTRAŽIVANJE: Otkriveno šta žene stvarno žele!

Vlasnica elitne agencije za upoznavanje parova iz Perta Luan Vard sprovela je istraživanje u svojoj agenciji na 425 žena i otkrila šta one stvarno traže.

Naime, Luanine usluge koriste bogati muškarci koji plaćaju i po 10.000 evra da im nađe idealnu ženu.

Što se tiče fizičkog izgleda, nežnom polu najbitniji je osmeh, nakon njega lepe oči, na trećem mestu su lepi zubi, kosa i guza.

Za karakterne osobine žene su izjavile da im je najbitnija inteligencija. Sledeće poželjne osobine su humor i pouzdanost, pa poverenje i iskrenost.

"Nisam sigurna koliko bi žena dobro podnelo potpunu mušku iskrenost… Muškarac bi to morao diplomatski da izvede", rekla je Vardova.

Na petom mestu je poštovanje i zdrav seksualni život.

"Iako nije navedeno, ne bih rekla da finansijska stabilnost muškarca bitna ženama. Bitna je ali iz nešto drugačijih razloga. Naime, iako su mnoge žene danas uspešne žele da je i njihov partner finansijski osiguran jer žele da se povežu sa njim na dubokom mentalnom nivou", kaže Vardova.

alo.rs
foto:pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter