Izvor:
30.04.2017 u 19:34
0

PAZITE ŠTA JEDETE: Hrana koja podstiče i ubija seksualnu želju!

Veza između hrane i libida je jača nego što pretpostavljamo! Postoje namirnice koje deluju kao afrodizijaci, a postoje i one posle kojih vam nestašluci u krevetu verovatno neće biti ni na kraju pameti!

U čemu je zapravo stvar?

Pa, velikim delom u cirkulaciji! Dobra cirkulacija je ključna za dobar seks, a iako vi sigurno nemate problema sa tim, postoje namirnice koje će ubrzati strujanje krvi kroz vaše telo i povećati seksualni nagon.

Među njima su JAGODE, koje deluju kao snažan antioksidans i jačaju srce, a bogate su i vitaminom C što popravlja kvalitet sperme.

Tu je, zatim, AVOKADO, supervoćka bogata vitaminima E i B6, kao i kalijumom. BADEMI sadrže cink i vitamin E i još jedan su saveznik zdravlja i snažnog libida.

A šta bi bilo dobro preskočiti, ako se spremate za romantično i seksi veče sa svojim dragim? Pa, pre svega ALKOHOL(u velikim količinama), CRVENO MESO i PRŽENU HRANU u ulju. Sa stomakom punim teške i masne hrane, verovatno ćete poželeti da se stropoštate u krevet i zaspite!

cosmopolitan
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter