Izvor:
01.05.2017 u 19:35
0

NESREĆNI STE U LJUBAVI? Evo kako da izbegnete lošu ljubavnu karmu! (foto)

Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme.

Zašto neki ljudi uvek imaju sreće u ljubavi dok drugi privlače negativna ljubavna iskustva jedno za drugim? Da li je to samo slučajnost? Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme.

Ljubavna karma je rezultat nečijih postupaka u prošlosti, iz ovog života i iz prošlih života, bez obzira da li ih se osoba seća ili veruje u prošle živote.Neko s dobrom ljubavnom karmom možda je u prošlim životima u odnose ulazio s integritetom, ljubavi i saosećanjem. Neko s lošom ljubavnom karmom možda je u prošlosti delovao nepošteno, sebično, ljubomorno ili pohlepno. Međutim, pre nego što se osetite krivim za bilo koju lošu ljubavnu karmu, važno je da shvatite da smo svi mi bili dobri i loši u prošlim životima. Naime, moguće je imati lošu ljubavnu karmu zbog osećaja krivice ili ljutnje iako nismo učinili ništa loše.

Da li je moguće prevladati lošu ljubavnu karmu? Da, otkrivanjem i otpuštanjem korenskog uzroka, bez obzira da li se to dogodilo prošle nedelje ili pre 2000 godina. To će vam pomoći da steknete svest i razumevanje, što će dovesti do oproštaja; ključ otpuštanja prošlosti.

Seansa
Foto: Arhiva

      PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

      Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

      Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

      Ostavite komentar

      Unesite pojam i stisnite enter