Izvor:
24.05.2017 u 15:17
0

BEZ TRAGA I GLASA: Evo zašto muškarci naprosto prestanu da se javljaju! (foto)

Da li njegov nestanak ima veze s vama ili je to samo njegov problem…

Ovaj se potez ubraja među najpasivnije i najokrutnije u svetu izlazaka. Kad god neko ispari iz nove veze a da se pre toga ne udostoji obaviti razgovor, ona druga osoba potpuno je zbunjena. Šta se zapravo dogodilo?

Stručnjaci tvrde da ljudi koji nestanu često prestaju odgovarati kako se ne bi morali nositi sa složenim osećajima ili teškim razgovorima. Tako bez imalo truda izbegavaju suočavanje s sopstvenim mislima ili priznanjem krivice, kaže psiholog Kim Kronister..

Ako neko prestane da vam se javlja, najpre proverite da li vas zaista ignoriše.

Umesto da mu pošaljete “Zašto se ne javljaš, zašto kuliraš poruke?”, u poruci u ponedeljak ujutro, pitajte ga kako je proveo vikend, predlaže Rozi Edvards, osnivačica eFlirta i autorka knjige “Za ljubav je dovoljan klik”. Ona kaže: “Važno je da ne pokušavate odmah saznati zašto je nestao jer možda zaista nije. Osim toga, to će ga još više odgurnuti i smanjiti izglede da dobijete odgovor.”

Međutim, ako ga i dalje nigde nema, pričekajte sedam dana, a onda pošaljite poruku ili videoporuku u kojoj ćete izneti svoju stranu priče. Nakon toga poželite mu dobro i krenite dalje.

– U većini slučajeva nestanak nema nikakve veze s vama – kaže Edvards.

Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter