Izvor:
01.06.2017 u 16:48
0

OTRIVAMO: Koliko je bezbezdan seks u vodi?

Dok se seks u vodi smatra pravom zabavom, imajte u vidu da postoji opasnost od javljanja raznih infekcija.

Dok leto asocira na zabavu, pa i na seksualne aktivnosti u vodi, lekari savetuju da ga ipak izbegavate.

Seks u moru

Po pisanju portala Pop Šugar, razlog je veoma jednostavan, a reč je o potencijalnoj opasnosti od bakterija koje se nalaze u morima, jezerima i rekama. Osim toga, doktori imaju još jedan argument protiv.

Naime, voda ispira svu prirodnu vlažnost, zbog čega se može desiti da žena ostane suva, a samim tim seks bi mogao da postane neprijatan.

Seks u bazenu

Seksom možete da unesete bakterije u vaginu, a to nikako nije dobro. Oni napominju da je bazen, na primer, još gora opcija od mora i reka pošto je poznato da su oni bogati raznim hemikalijama, poput hlora.

Seks u kadi

Sa druge strane, seks u kadi ili tuš kabini predstavlja nešto bolju opciju, upravo zbog ne izlaganja bakterijama. Ipak, postoji problem suvoće, što znači da sigurno nećete uživati kao u klasičnom seksu.

Izvor: Super žena
foto:Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter