Izvor:
02.06.2017 u 03:08
0

NIJEDAN MUŠKARAC VAM NIJE DOVOLJNO DOBAR? Evo zbog čega je tako!

Žene prolaze kroz brojne probleme u vezi. Od muškaraca koji su neuredni do onih koji imaju problema sa komunikacijom, ali i njihovog potpunog nepostojanja.

Ipak, vrlo često se dešava da žene ignorišu onog pravog iz potpuno pogrešnih razloga i zbog toga vrlo često ostanu same, ili u lošoj vezi i bez ljubav.

Pokušajte da izbegavate ove greške jer vas sprečavaju da pronađete ljubav koju zaslužujete:

1. Previše ste izbirljive

Možda najveća greška koju žene prava kada su muškarci u pitanju jeste izbirljivost. Upoznaju muškarca koji im se sviđa, a onda automatski pomisle: “ima ovo, ali nema ono”…

Izbirljivost može biti dobra stvar – ne morate baš da se zabavljate sa svakim muškarcem koji vas to pita, ali ako preterate, završićete same.

Niko nije savršen, a ako čekate ono savršenog – život će vam proći u čekanju.

2. Razmišljate praviše o budućnosti

Još jedna greška koju većina žena pravi jeste preterano razmišljanje o budućnosti…na provm sastanku. Postoje stvari oko kojih ćete možda brinuti: možda putuje previše, nije siguran da li želi decu ili planira da se nekad preseli u drugu zemlju – ali ovo nisu stvari koje bi trebalo da vas spreče da probate i vidite kako će veza izgledati.

3. Bili ste samo na jednom sastanku

Ponekada su prvi sastanci ujedno i poslednji i to sa razlogom. Ali mnogi prvi sastanci se završe tako samo zato što vas muškarac ne poznaje. Izlazak je bio dobar, ali ne sjajan.

Ovo je greška jer su oni vrlo često nervozni na prvom sastnaku i nisu u stanju da budu 100 odsto prirodni.

Drugi sastanak vam pruža šansu da ga bolje upoznate i, ko zna, možda se prijatno iznenadite.

4. Tražite mane

Tokom početne faze zabavljanja, neke mane se odmah mogu prepoznati. Međutim, neke morate pažljivo da tražite.

Jedan od razloga zašto u vezi dolazi do problema jeste ta početna provera. Muškarac može biti dobar, zgodan i pažljiv, ali ženama će to biti u drugom planu usled određenih mana – ma koliko sitne bile.

5. Padate na loše momke

Nije uvek tačno, ali ponekada je ovaj stereotip potpuno tačan – žene ostavljaju dobre muškarce za one loše verujući da će učiniti da se osećaju dobro.

Loši momci lome srca i neće vas tretirati kao oni dobri. Prosto je, loši su sa razlogom.

Izvor: Telegraf
Foto: net.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter