Izvor:
03.06.2017 u 19:05
0

MAJČINSTVO MI JE ZAMALO UNIŠTILO BRAK: Želja za seksom je potpuno presušila!

Kada po prvi put postanete roditelj, naravno da očekujete da će seksualni život patiti. Isto je bilo i sa mnom. Mislila sam da mi seks par meseci sigurno neće pasti na pamet, a i kako bi kada sam izgurala novorođenče kroz vaginu? Međutim, nije mi to uništilo seksualni život, već jedna sasvim druga stvar.

Moj seksualni život uništilo je dojenje. Shvatila sam da seks neće biti isti odmah nakon porođaja. Tutnuli su mi u ruke neki sprej umesto toalet papira. Rešila sam da ga ignorišem i poslužila se toalet papirom, a onda zaključila da tamo dole imam rupu veličine kugle za kuglanje. Lekar mi je rekao da se strpim šest nedelja pre seksa, što mi je bilo više nego u redu. Seks mi je bnio poslednji na pameti u tom trenutku, ali sam verovala da ću doći sebi u narednih par meseci.

Šest nedelja je odavno prošlo a meni je seks bio zadnja rupa na svirali. Dojila sam i sve o čemu sam razmišljala je da želim da namažem bradavice kremom i legnem da spavam. Muž je obigravao oko mene, ali kada bih se samo setila kroz šta sam prošla, sve bi mi se zgadilo.

Malo kasnije sam probala da mu udovoljim, ali ništa nije bilo kako treba. Ne samo da sam bila prestravljena toga da nešto treba da mi uđe u vaginu, već i sama vagina to nikako nije htela. Bila je suva kao barut. Mislila sam da će i to proći, ali meseci su prolazili a od mene ništa. Ne samo da mi nije bilo do seksa, već sam počela da mrzim i muža. Dovoljno je bilo da diše u mojoj blizini da ja poželim da ga ubijem.

Mislila sam da sam samo neispavana i umorna, ili da je vagina nekako zapamtila šta joj se desilo poslednji put kada je imala seks, pa više neće prolaziti kroz to. Ispostavilo se da dojenje mnogo utiče na balans hormona. Pošto sam dojila, estrogen mi je bio tako nizak da mi je usled toga vagina bila suva.

Ali htela sam da budem timski igrač i davala sam sve od sebe da se nateram na seks sa mužem. Nije vredelo. Ne samo da nisam bila u tom raspoloženju, već bih se svaki put osećala kao da mi dole gura boksersku rukavicu obloženu komadićima stakla.

Ipak sam se trudila. Mislila sam da nikada nećemo više imati seks kao ranije. Ali nekakvog seksa je bilo, o čemu svedoči činjenica da sam ponovo zatrudnela. Sve u svemu, oko pet godina sam ukupno provela u hormonskoj magli, dojenju i ostalim stvarima. I posle drugog porođaja sam mislila da je sa mojim seksualnim životom gotovo.

A onda, jednog jutra, moj muž je kao i uvek izlazio iz tuša. Umesto da osetim nalet mržnje kao obično, pomislila sam kako mi ne bi zasmetalo da me poljubi. I što je više odmicalo vreme mog dojenja, to je seks bio bolji.

Klinci sada imaju 5 i 8 godina, a seksualna želja mi se potpuno vratila. Ne žalim što sam ih dojila, samo mislim da bi neko morao da upozori mame na ovu nuspojavu. I znajte, plašićete se kao i ja da ste završile sa seksom. Ali proći će i to.

Izvor: Zena.blic.rs

Foto: weloversize.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter