Izvor:
07.06.2016 u 21:37
0

NIJE SVE U LEPOTI: Razlozi zbog kojih bi trebalo da se zaljubite u „RUŽNOG“ dečka

Shvatanje lepote jeste individualna stvar, ali postoje kriterijumi koji bi trebalo biti ispunjeni kad god devojka traži momka. Dame obično na prvi pogled znaju da li im je neki muškarac simpatičan, lep ili ružan. Međutim, lepota nije merilo uspeha jedne veze, a ponekad sa prelepim momkom vam može komplikovanije i teže pa takve veze retko kada i uspeju. Ali stručnjaci ipak savetuju da bi bilo pametnije biti u vezi sa "ružnim" dečkom iz sledećih razloga.

Nisu površni- biti lep ne znači biti površan. Ružni muškarci su u stanju da shvate kada je vreme za šalu i kada je najbolje da ostave prostora.

Nema dosade – sa ružnim muškarcima nikada vam neće biti dosadno. On će uvek znati kako da vaš život učini zabavnim i uzbudljivim.

Duhoviti su – ružan muškarac je često zabavan, duhovit i uvek zna da se šali na svoj račun. On će uvek biti spreman da vas nasmeje kada imate loš dan ili kada ste jednostavno loše raspoloženi. Njegovo samo smešno lice će biti dovoljno da se nasmejete.

Skromni su – kad je momak lep i zna da se žene okreću za njim, on postaje previše ohol. Umesto toga, jednostavan muškarac zna svoje granice i šale o tome. To će takođe pomoći da bude skroman.

Happytv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter