Izvor:
15.07.2017 u 02:50
0

CENTIMETRI SU IPAK BITNI, ALI NE ONI NA KOJE MISLITE: Evo šta je uslov za savršenu vezu!

Čini se da su centimetri ipak važni za srećnu vezu.

Šta vam prvo padne na pamet kada zamišljate idealan ljubavni par?

Sigurno ne visoki muškarac i žena koja se treba popeti na stolicu kako bi se poljubili. Ali, čini se da su upravo takvi parovi najsrećniji, ako je verovati istraživanju sprovedenom na južnokorejskom Univerzitetu Konkuk.

U istraživanju je učestvovalo skoro 8.000 žena, koje su potvrdile već davno poznatu činjenicu, a to je da su visoki muškarci zaista privlačniji.

Ali to ne znači da su samo žene košarkaša sretne, jer zapravo je bitna razlika u centimetrima. Tako da se tu može raditi i o jako niskoj ženi te muškarcu prosečne visine, a iako se takvim parovima ljudi na ulici često smiju, istraživanje je potvrdilo da su oni srećniji od onih koji zajedno izgledaju skladno.

Naučnici nisu sigurni koji je tačan razlog za to, ali kažu i kako ta sreća (koja se zasniva na visini) s vremenom ipak izbledi te da je, na kraju krajeva, ipak najbitnija ljubav.

izvor/smedia

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter