Izvor:
01.08.2017 u 03:13
0

POGLED GOVORI SVE: Otkrijte da li vas muškarac gleda kao prijateljicu!

Pitate se da li mu se dopadate? Novo istraživanje tvrdi da postoji vrlo jednostavan način da to otkrijete, a da vam ta osoba ne kaže ni reč.

Naučnici sa koledža "Wellesley" i Univerziteta u Kanzasu napravili su istraživanje u kom su zaključili da ako muškarac gleda ženu samo u lice ne doživljava je na romantičan način. Ne znači da ne postoji simpatija, ali ne na seksualan način. A ako se njegov pogled spusti na grudi ili bedra to je znak da je muškarcu žena privlačna.

U istraživanju je učestvovalo 105 studenata od kojih se tražilo da pogledaju fotografije žena i muškaraca i da odgovore da li žele sa tom osobom sa fotografije samo prijateljstvo ili ljubavnu vezu.

Naučnici su zatim pratili pokrete njihovih očiju i potvrdili su raniju teoriju da muškarci spuštanjem pogleda na grudi i bedra žene procenjuju njene reproduktivne sposobnosti što ima veze sa evolucijom.

b92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter