Izvor:
02.08.2017 u 19:00
0

ONO ČIME SE BAVITE VAS OTKRIVA: Ne biste nikada pogodili šta su po zanimanju žene koje najčešće varaju!

Mnogo faktora utiča na to da li će nas partner prevariti- nezadovoljstvo, privlačnost druge osobe, osveta… Novo istraživanje pokazalo je da je među faktorima koji utiču na preljubu i vaše zanimanje.

"Illicit Encounters", web stranica za sastanke iz Velike Britanije namenjena ljudima u braku proučila je 10.000 profila svojih korisnika.

Ispostavilo se da je 20 odsto žena koje su imale profil na stranici priznalo da su usamljene, a njih 27 odsto opisalo se "muževnim" implicirajući da imaju snažan seksualni nagon.

A isto procenat njih, 20 odsto njih kao svoje zanimanje navelo – "domaćica".

Kristian Grant, iz ove kompanije, dodao je da ženska želja za preljubom, posebno kod domaćica, odraz osećaja zanemarivanja i čežnje za nečim dubljim. Tipičnu ženu koja se upušta u preljubu na to ne podstiču arogancija, ego ili požuda, već njena usamljenost i nezadovoljstvo u braku.

Domaćice su često kod kuće usamljene, a kad muž dođe i dalje se osećaju zanemareno.

Kad je reč o muškarcima, situacija je suprotna. Visoki, bogati i inteligentni muškarci upuštaju se u preljubu zbog svog ega, arogancije i požude.

b92
Foto: Twitter/raj189991

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter