Izvor:
03.08.2017 u 13:36
0

SLATKA OSVETA: Saznao da ga devojka vara, pa uradio nešto što ona neće zaboraviti! (VIDEO)

Jedan Britanac otkrio je da ga devojka vara nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da je zaprosi, pa je odlučio da joj se osveti.

Ceo snimak svog plana je snimio, a video okačio na društvene mreže sa porukom "Nikada nemojte da varate".

– Kao što znate, Aleks i ja smo najavili našu veridbu. Ono što ne zna je da sam saznao da ima aferu. Ćutao sam, i sve namestio. Za oko dva sata, sve će biti gotovo, a ja znam za aferu od Noći veštica, što je oko tri nedelje. U međuvremenu mi je slala poruke, slike u donjem vešu… Isto je slala i njemu, čitao sam njegove odgovore. Traje to već neko vreme. Kako bilo. Ona kaže da me voli, i sve to… Tako da… uskoro ću da je zaprosim, i desiće se ovo – priča ovaj Britanac na snimku.

U sledećoj sceni vidi se devojka koju će da je zaprosi. Poziva je u sobu, u romantičnoj atmosferi. Muzika u pozadini, latice na krevetu i romantična recitacija… sve ukazuje da će je zaprositi, a devojka jedva uspeva da suzdrži suze. "Okreni karticu i pročitaj šta piše. Pročitaj naglas", rekao je devojci dok joj je davao pismo.

– Kad sove lete i tvit, tvit, tu… ovo je veliko pitanje… pitam te… Ko je Tomas Ru, j…e? – završava devojka čitanje pisma.

Muškarac se okreće i ostavlja bivšu devojku da sedi na krevetu. Izlazi iz stana i zaključava vrata.

– Otišao sam – završava svoj snimak.

Izvor:Blic.rs
Foto.Twitter/ChieftainNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter