Izvor:
10.08.2017 u 16:50
0

DA LI BISTE OPROSTILI PREVARU? Ove selebriti dame su to učinile!

Evo koje slavne dame su svojim partnerima dale drugu šansu u ljubavi!

Jedan od najvećih prelomnih trenutaka veze zasigurno je prevara. Tada postoje samo dva izbora – raskinuti vezu ili oprostiti partneru. Obe odluke su izuzeto teške da se donesu, a ovih sedam slavnih dama odlučile su da svojim partnerima oproste. Proverite u tekstu o kome je tačno reč…

Na prvom mestu ove liste našla se popularna pevačica Bijonse. Ona je suprugu Džej Ziju-u oprostila prevaru te je čak i otvoreno progovorila o tome. Tačnije, poslednji album "Lemonade" prepun je pesama koje govore o reperovoj neveri.

Takođe, i sam se Džej Zi na nedavnom objavljenom albumu osvrnuo na to kako je pogrešio i prevario suprugu. Ovaj slavni muzički par prebrodio je bračnu krizu s dva vrlo uspešna albuma i s djve bebe. Naime, Bijonse je rodila blizance početkom juna.

Par koji sledi je jedan od najpoznatijih parova iz 1990-ih. Reč je o Elizabet Herli i Hju Grantu. Za njih dvoje zamalo kobna je bila 1995. godina. Grant je uhvaćen kako traži usluge prostitutke, no Herli je čitavo vreme bila uz njega i pomogla mu da se izbori sa tim skandalom.

Oni su ujedno jedini par na ovoj iisti koji više nije zajedno, ali ne zbog prevarte. Njihovoj vezi je došao kraj 2000. godine, a oni su i dalje ostali vrlo bliski. Hju je čak kum Elizabetinom sinu.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter