Izvor:
11.08.2017 u 14:55
0

ŽELITE OZBILJNU VEZU: Evo šta treba da radite kako biste je ostvarili!

Svi vole ljubavne igrice, ali ne možete ih igrati baš zauvek.

I dok je istina da ne treba odmah pasti na nekog ko pokaže imalo interesa za vas, treba povući crtu između zavođenja i namernog igranja tuđim osećajima.

Naravno, igra miša i mačke može biti jako zabavna, ali samo ako je u granicama normale i ako vodi prema nečemu ozbiljnijem. A ako nemate nameru s nekim stupati u vezu, već vam služi samo za zabavu, onda ga pustite na miru.

Kada zakoračite u tridesete, krajnje je vreme da stanete na kraj spletkama i okrutnim igricama, jer ćete tako samo steći lošu reputaciju i nijedan vas muškarac neće doživljavati ozbiljno. Prava ljubav temelji se na iskrenosti i pokazivanju stvarnih osećanja, što je potpuno suprotno spletkarenju i nijedan ozbiljan muškarac neće imati vremena za to.

Ako ste spremne za ozbiljnu vezu, onda zaboravite na igrice i pronađite muškarca pred kojim nećete morati glumiti nedostižnost kako biste osvojili njegovo srce.

Izvor/Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter