parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MUŠKARCI MRZE kada žene prave ove TRI GREŠKE!

 

Omalovažavate se

Budimo iskreni, svi volimo da primamo komplimente. Ali, ponekad ako ne dobijemo potrebnu afirmaciju, odnosno komplimente koji su nam potrebni kako bismo se osećali dobro, nastojimo da ih ''upecamo'', a jedan od načina je upravo kroz omalovažavanje sebe. Kada stalno govorimo negativne stvari o sebi, pre ili kasnije, naš partner će početi da ih doživljava kao potpunu istinu, bez obzira je li to istina ili nije. A i vi ćete takođe kroz neko vreme biti potpuno uvereni u to. Samouverena žena je daleko više privlačnija nego ona koja sebe ne poštuje. Zato neka vaši komentari o sebi budu samo pozitivni i optimistični.

Sumnjate u sebe

Žene su često (nepravedno) kritikovane da su neodlučne. Iako je potpuno u redu da budete nesigurne u vezi nekih stvari, nagla promena mišljenja u vezi važnih životnih stvari najčešće i nije dobra stvar. Izbegavajte nagle odluke i dajte sebi  vremena da dobro razmislite o odlukama i kako ne biste došli u iskušenje da ih opet promenite. Nemojte se plašiti da staanete iza svojih odluka.

Kritikujte njegovu muškost

Možda vaš voljeni muškarac nije najspretniji u poslovima koje treba da obavi u kući ili nije dovoljno fizički jak. To ne znači da ga na to morate podsećati. Štaviše, takve šale na njegov račun mogu da naprave više štete nego koristi i poljuljaju njegovo samopouzdanje. Naše reči imaju veliku moć, zato se trduite da u vašem odnosu ima više onih lepih.

 

 

izvor/informer.rs

foto/arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:35 Upoznajte parove
20:30 Parovi - Live
00:00 Parovi - Live
02:30 Parovi - Live