NIJE VAS ZABORAVIO: Ovo su sigurni znaci da vas bivši još uvek voli!

 

Ukoliko se kajete zbog raskida i još uvek gajite osećanja prema bivšem dečku ovo su sigurni znaci da i on još uvek zagrejan za vas.

1.Još uvek nema devojku 

Ukoliko vaš bivši nije ubrzo posle raskida našao adekvatnu zamenu, veoma je moguće da ni on baš nije sasvim spreman da nastavi dalje. Prirodno je da ljudi posle raskida budu neko vreme sami, ali ako je prošlo neko vreme a on je još uvek sam, postoji velika mogućnost da ne može da vas zaboravi. 

2.Redovno šalje poruke 

Ako vam bivši redovno šalje poruke, zove vas i pokušava da na sve načine održi komunikaciju sa vama i ponovo se približi na bilo koji način, onda on svakako nije preman da vas se odrekne. 

3. Želi susret 

Normalno je da se bivši partneri viđaju pogotovu ako je raskid prošao bezbolno, ali ako svai put pokušava da ugovori sastanak na “vašem” omiljenom mestu, onda je tu nešto sumnjivo. 

4.Zajednički prijatelji 

Često se dešava da parovi imaju zajedničke prijatelje, što ponekad može biti “mač sa dve oštrice”. Često ćete od tih prijatlja i čuti šta se dešava sa vašim bivšim, što ponekad ume da bude poprilično opterećujuće. 

5. Redovno prati vaše aktivnosti na socijalnim mrežama 

Ukoliko vas redovno prati na socijalnim mrežama, šalje vam poruke, pesme i slične sadržaje, onda vas bivši sigurno nije zaboravio i jedva čeka da se ponovo pomiri sa vama. 

6. Presrećan je kad vas vidi 

Ukoliko se sretnete slučajno sa bivšim a on ne može da sakrije uzbuđenje, onda on sigurno još uvek gaji osećanja prema vama. 

7. Zove vas kada mu treba pomoć 

Da li vaš bivši zove kada mu je potrebna pomoć? To je najjači dokaz da vas on još uvek voli, i da vam veruje više nego drugima.

 

 

B92.rs

Foto/arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost