Izvor:
21.08.2017 u 23:17
0

MUŠKARCI SU BILI ISKRENI I OTKRILI KOJE NAVIKE IM NIKAKO NE PRIJAJU U TOKU SEKSA!

Evo nekoliko stvari koje ne zanimaju vašeg muškarca, koje ne voli ili u potpunosti mrzi, a to vam ne govori.

1. Ujedanje
Postoje muškarci kojima se to sviđa… verovatno. Ali, generalno gledano, oni to ne vole. Naravno, to ne podrazumeva lagane ugrize i one koji su deo igre.

Ono što spada u ovu grupu su neartikulisani ujedi, ostavljanje ožiljaka ili čak kidanje kože. To ne prija ni na jedan način. Na kraju krajeva, on je ljudsko biće, a ne sendvič. Stoga, spustite loptu, jer je to definitivno jedna od najomrženijih stvari.

Štipanje, pregrubo grebanje, prejako udaranje i sve što može naneti bol nije preporučljivo, ma koliko vaš muškarac voleo ”grubu igru”.

2. Igranje sa njegovim bradavicama
Izvinite dame, ali muškarci ne dobijaju tako dobar osećaj od ljubljenja, dodirivanja, ujedanja ili igranja bradavicama. Ovo je nešto što ste verovatno već znale, ali gledajte na to ovako, koža oko grudi je podjednako osetljiva kao i ona na bradavicama, a možda i osetljivija.

3. Grubost pri dodirivanju njegovog ponosa
U zanosu stvari mogu postati malo grublje – to je nešto što svi znamo. Ali, čak i ako stvari postanu malo agresivnije, neće mu se dopasti ako pregrubo koristite ruke ili zube. Ako bilo šta radite pregrubo u tom predelu, znajte da se on neće osećati prijatno, naprotiv, izazvaćete potpuno suprotan efekat od očekivanog.

Prejako stiskanje, korišćenje zuba, ili čak pravljenje vakuma vas može samo odvesti u potpuno pogrešnom pravcu. Gledajte na to ovako – da li biste vi volele da on bude grub prilikom korišćenja prstiju na vašem intimnom delu? To bi sasvim sigurno bilo bolno.

izvor/stiklaipatika

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter