Izvor:
25.08.2017 u 15:51
0

SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Najbolnije veze često otkriju ono sto zapravo želimo!

Spisateljica i terapeutkinja Karmen Mekgines, progovorila o "zabranjenoj" vezi u mladosti.

Evo što sam naučila:

Ako se osećate loše, onda i radite nešto loše

Moja mama me je odgajila kao dobru devojku. Kada sam pogazila sve standarde koje mi je majka usadila, patila sam i bila sam povređena.

Strast nije magična stvar. Ona se pali i gasi zavisno od vas

Kada sam upoznala oženjenog muškarca, radio je sve da zapali vatru među nama. Shvatila da počinje da mi se sviđa, prepustila sam se osećanjima, ali to je bila velika greška. Zamišljala sam ga kao nekog nevoljenog muškarca koji traži savršenu ženu. Uverila sam samu sebe da je zaljubljen.

Puno je teže preboleti vezu koja se dogodila, nego onu koja nije

Nije se lako rešiti uspomena. Kao psiholog, znala sam da je potrebno da prođe neko vrijeme. Shvatila sam da moram da poslušam samu sebe i ono što ja preporučujem drugima na terapijama. Nisam gurala sećanja od sebe, puštala sam ih da lete mojim mislima, a onda prestala da obraćam pažnju na njih. I nestala su.

Ljudi vam od prvog dana pokazuju ko su

Ako je lagao ženu da bi mogao da bude sa mnom, lagao bi i mene. Prevara se ne događa jednom, to je način života.

Čovjek koji vara nije partner kakvog želite

Kada sam to shvatila, prestala sam da budem ljubomorna na njegovu ženu i shvatila da nikad ne želim da se nađem u njenom položaju.

Najbolnije veze često otkriju ono što zapravo želimo

Dok sam bila sa njim, uveravala sam samu sebe da ne želim da se udam. I to je bila istina, ali shvatila sam da želim muškarca koji će spavati samo sa mnom i držati me u javnosti za ruku.

Prijatelji su važni kada se sve raspadne

Kada se sve završilo, prijatelji su bili uz mene, i to mi je, mnogo značilo. Ljubavnice oženjenih muškaraca obično se izoluju od prijatelja i porodice kako ne bi slušale osude. Koji god razlozi bili, izolacija vam nikada neće pomoći.

Alo

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter