Izvor:
26.08.2017 u 18:00
0

AKO PRESTANETE DA UKLANJATE STIDNE DLAČICE to će se odraziti na vaš SEKSUALNI ŽIVOT!

Žene redovno uklanjaju stidne dlake i u tu svrhu se služe brijačima, voskom, kremama… Međutim, šta se dešava kada se pobunite protiv ustaljenih normi i prestanete da uklanjate stidne dlake? Tada nastaje magija!

Jedna devojka je odlučila da otkrije kako izgleda njen život otkako je odlučila da prestane da uklanja stidne dlake! Zbog njene priče će mnoge žene odlučiti da krenu istim putem.

– Dame i gospodo, ja ne uklanjam svoje stidne dlake! Šta više, to toplo preporučujem svima. Naravno, s vremena na vreme je potrebno malo uređivanje, ali ne i potpuno uklanjanje – navodi ona.

Pri tom, žena o kojoj je reč radi posao gde je izgled vagine veoma bitan. Međutim, prema njenim iskustvima, češće su se ljudi žalili na odsustvo stidnih dlaka nego na njihovo prisustvo.

– Probala sam jednom da uklonim sve stidne dlake i zaključila sam da to više nikada neću ponoviti. Nerviralo me da se matretiram sa njihovim uklanjanjem, da čekam da opet izrastu, a seks je bio neverovatno dosadan! – navela je ona.

Zbog toga se ova dama zapitala zašto se žene, pa čak i neki muškarci, uopšte muče sa uklanjanjem stidnih dlaka, kada postoji toliko razloga da ih zadrže:

1. Stidne dlake sadrže feromone, a svi znamo čemu oni služe, zar ne?

2. Štite vas od bakterija, jer zadržavaju vlagu i štite genitalije, dok njihovo uklanjanje može da ostavi ranice koje će povećati šanse za infekcije.

3. Pojačavaju osećaj. Na kraju svakog folikula nalazi se nervni završetak, tako da kada nežno pređete preko njih, dobićete osećaj koji će povećati stimulaciju tokom seksa.

4. Prirodne su i treba da budu tu. Čim ih je priroda tu stvorila, očigledno imaju određenu funkciju.

5. Ukoliko ste u vezi sa momkom koji kaže “da bi trebalo da imate dlake samo na glavi”, odmah raskinite sa njim! Takva osoba vas ne zaslužuje.

Zbog svega navedenog se zapitajte da li uklanjate stidne dlake zbog sebe ili nekog drugog, pa onda odlučite šta vam je činiti!

Izvor: metro.co.uk
Foto: Twitter/imitacijanet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter