Izvor:
26.08.2017 u 18:40
0

Najveće holivudske preljube: NEUKROTIVA STRAS DOVELA IH JE NA RUB SRAMA! (VIDEO)

Na Grejsinom krevetu je ležao gospodin problematični – Marlon Brando.

U Holivudu, najmoćnijoj filmskoj industriji na svetu, kaže se da se neke od najvrelijih ljubavnih scena često odigravaju kad su kamere isključene. Bilo nekad, a važi i danas.

Mnoge ljubavne priče između glumačkih parova su nastale baš na setu. Elizabet Tejlor i Ričard Barton, Hamfri Bogart i Lorin Bekol, Goldi Hon i Kurt Rasel, Suzan Sarandon i Tim Robins, pa čak i trenutno najpopularniji bivši par Bred i Anđelina, započeli su romansu pred kamerama.

Međutim, postoje i one tajne, strastvene afere koje su se okončale pre nego što je javnost saznala detalje romanse.

Merilin Monro i Toni Kertis

Slavni glumci su se upoznali na setu fimla “Neki to vole vruće”, a u to vreme su oboje bili zauzeti. Monro je bila udata za pisca Artura Milera, a Kertis je bio u dugoj vezi. U svojim memoarima po nazivu “Snimanje filma ‘Neki to vole vruće'”, Toni je otkrio da ne samo da su on i čuvena Merlinka imali strastvenu aferu, već i da je glumica zatrudnela s njim. Nažalost, Monro je imala pobačaj, ali prethodno je prevaru priznala suprugu Arturu Mileru.

Ali Megrou i Stiv Mekvin

Mekvin se jedva bio razveo, a Megrou tek udala za producenta Roberta Evansa kada su zajedno glumili u hit filmu iz 1971. “Bekstvo”. Glumica je oklevala da prihvati ulogu, međutim suprug je ubedio u suprotno, ni ne sluteći da će ih to koštati braka. Ljubav između Ali i Stiva je buknula na setu i kad više nisu mogli da je kriju, usledio je glumičin razvod. Inače, veza Megrou i Mekvina je bila prilično burna, pratile su je brojne svađe i rastanci. O tome koliko je ovo bila neobična a opet strastvena veza, govori i podatak da je Ali, kad je “prijatelj” Mekvin vozio na sastanak sa novim verenikom, nije odolela i vodila je ljubav u kolima sa bivšim.

Grejs Keli i Bing Krozbi

Krozbi i Keli su se sreli na setu filma “Devojka sa sela”, ali njihova strastvena veza je naglo prekinuta u noći kada je Grejs dobila Oskara 1954. godine. Naime, Bing je u tri sata nakon ponoći besno upao u njenu sobu kako bi je suočio sa glasinama o njenoj aferi sa glumcem Marlonom Brandom. Ono što je zatekao, nije mu dalo drugi izbor, nego da prekine vezu. Na Grejsinom krevetu je ležao gospodin problematični – Marlon Brando.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter