Izvor:
27.08.2017 u 19:48
0

U BROJEVIMA JE CAKA: Datum venčanja otkriva kakav ćete brak imati!

Datum venčanja koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života. Numerolozi tvrde da postoji venčani broj koji se dobija zbirom brojeva u datumu kada ste rekli sudbonosno "Da".

Saberite mesec, dan i godinu vašeg venčanja, te svedite taj zbir na jednocifren broj. Na primer, ukoliko je datum venčanja 12.6.1999, vaš venčani broje je: 1+2+6+1+9+9+9=37, 3+7=10, 1+0=1.

Broj 1

Oba bračna partnera imaju veliku želju da njihov brak uspe, čak i ako su pre toga imali razmirice ili padove koji su znatno uticali na dinamiku ljubavnog odnosa. Iako ste se pre braka dobro upoznali i mislite da znate sve jedno o drugome, ipak budite svesni da bi se partner jednog dana mogao promeniti. Naravno, menjate će te se i vi. Zato oboje morate biti spremni na kompromis u trenutku kada više ne budete ono što ste bili na početku veze.

Broj 2

Vi ste partneri koji uživaju vreme da provode kod kuće, u društvu svojih najmilijih. I dok će nekima gledanje serije na kauču biti znak dosade, vi ceniti svaki trenutak proveden s voljenom osobom pa tako i one "obične" trenutke iz svakodnevnice koji najčešće nisu uzbudljivi. Imate snažan roditeljski instinkt i sjajno se snalazite s decom.

Broj 3

Porodica je uvek na prvom mestu. Brak zamišljate kao malu zajednicu koju postepeno treba širiti. Uvek brinete o sigurnosti vaših najmilijih, kako fizičkoj, tako i finansijskoj. Imate veliku želju da osigurati svoje potomke i spremni ste da se žrtvujete zarad njih.

Broj 4

Odlično se slažete i nadopunjvate, što može da izazove malu ljubomoru kod vaših prijatelja. Želite da se ostvarite pojedinačno, ali imate i neke zajedničke ciljeve za koje ste spremni puno da radite. Volite pomno da planirate svoju budućnost i ništa ne prepuštate slučaju.

Broj 5

Avanturistički nastrojen par. Uvek ste spremni na borbu protiv monotonije i dosade pa se bavite raznim aktivnostima, kako pojedinačno tako i u paru. Volite da provoditi vreme zajedno. U pitanju je jedan od onih bračnih parova, koji i pod stare dane oduševljava sve svojim aktivnim stilom života.

Broj 6

Bračne razmirice i problemi se rešavaju brzo. To je posledica činjenice da ste od prvog dana braka radili na njemu. Važno vam je da imate dobru komunikaciju i da u svakom trenutku možete da se poverite jedno drugome. Problemi se ne guraju pod tepih nego se odmah rešavaju. Niste spontani, skloni ste razrađenom planiranju svega u životu pa tako prilazite i proširenju porodice.

Broj 7

Veoma ste realni, nee gledate svet kroz ružičaste naočare i svesni ste da ne postoji idealan brak. Romantiku ćete zameniti realnošću jer ste praktičan bračni par koji s obe noge stoji čvrsto na zemlji. Vrlo ste staloženi po pitanju ljubavnih odnosa i spremni na potencijalne probleme. Cenite osećaj slobode i nesputanosti pa isto očekujete i od svog braka. To ne znači da ne verujete u ljubav.

Broj 8

Kompatibilni ste i od samog početka veze sjajan tim. Stupanjem u brak dodatno ste učvrstili odnos. Važna vam je finansijska sigurnost i vi ste tip bračnog para koji bi mogao pokrenuti sjajan zajednički biznis.

Broj 9

Verujete u bajke i pokreće vas vera u ljubav. To ne znači da ste "slepi" u ljubavi. I te kako ste svesni svih problema koji eventualno postoje u vašem bračnom odnosu, ali spremni ste na sve kako biste očuvali svoj brak. Odustajanje nije opcija i iskreno verujete da se sve razmirice mogu rešiti ako za to postoji obostrana volja.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Facebook/Charleton Churchill

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter