Izvor:
03.09.2017 u 00:12
0

ŠTA SE TU DEŠAVA: On je sa vama raskinuo, a sada vas juri!

Nakon prekida veze vaš bivši pokušava da vam se vrati, iako je on inicirao raskid.

Ako ste se ikada zapitali zašto se događa to da nakon što prebolite bivšeg, koji vas je ostavio u suzama, ponovo privučete njegovu pažnju, ovo je odgovor.

Reč je o takozvanom sjaju nakon prekida, odnosno razdoblju nakon raskida, kada se mnoge žene, ali i muškarci, odlučuju na pozitivne životne promene. Te promene najčešće su u vezi sa izgledom, ali i promenama u ponašanju, koje kod bivših partnera izazivaju ljubomoru ili ponovnu požudu.

Drugim rečima, vašem bivšem partneru odjednom ste počele da se sviđate ponovo. Pripadnice lepšeg pola potvrdile su ovu teoriju da često nakon raskida veze postanu srećnije, jače i lepše.

alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter