Izvor:
15.09.2017 u 21:24
0

OSEĆANJA UMEJU DA PREVARE: Ovo su znaci da zapravo NISTE ZALJUBLJENI!

Ne znači uvek da ste zaljubljeni u osobu ako vam prija da sa njom provedite dan, zasmejava vas ili imate dobar seks. Često nam i leptirići u stomaku šalju pogrešne signale, pa bi najbolje bilo da u ovom slučaju oslušnete šta vam srce kaže, piše Avaz.ba.

Zabava

Ako vam je sa njim uvek zabavno, to ipak ne znači da ste zaljubljeni u njega. Neko ko shvata vaš smisao za humor i često vas zasmejava ne mora da bude i čovek vašeg života ali može da vam bude odličan prijatelj. Niko vam ne brani da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što uđete u vezu sa onim "pravim".

Leptirići

Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u stomaku, često se povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvek slučaj. Pojedinci mogu da osećaju leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumiranja ukusnog obroka u prestižnom restoranu koji su dugo želeli da posete, ili zbog kupovine novog para cipela. Razmislite o svojim osećanjima malo bolje i dublje i odgonetnite šta je pravi uzrok leptirića.

Strast

Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čoveka svog života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Reč je o seksualnoj hemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju da gaje nikakva romantična osećanja. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter