Izvor:
26.09.2017 u 02:55
0

NAUČITE DA GA PROČITATE: Ovo su najčešće laži koje muškarac izgovori tokom seksa!

Ovo si sigurno nekada čula od svog muškarca…

Budite iskrene – i mi lažemo. I mi imamo svoje male, "prljave" laži koje prodajemo frajerima. Kažemo da je to bio najbolji seks… I slično! Zašto onda i oni ne bi imali svoje laži?

1. Pre šest meseci, ne brini ništa…

Sigurni smo da ste bar jednom imale priliku da čujete ovaj odgovor kada ste pitali muškarca kada je poslednji put prošao test za polne bolesti. Međutim, najverovatnija istina je da je to uradio… Pa, pre najmanje dve godine. Ili možda nikad?!

2. Ti to radiš najbolje (misli na oralni seks)

Ok, znamo da to radite dovoljno dobro, i ovo nije ništa na vaš račun, ali retko koji muškarac može da se pohvali činjenicom da je u životu više od dva puta imao toliko dobar oralni seks da ga nije zaboravio. Statistički je prilično teško da ste to baš vi… Mada, ko zna – možda ste i "maher"!

3. Ne mogu da svršim sa kondomom

Može, da – može! I to je naučna činjenica, 100 odsto muškaraca može da da svrši sa kondomom. Tako da je ovo prilično "jeftina" laž, kako bi izbegli korišćenje istog…

4. Uvek koristim zaštitu

Ako vam ovu laž "proda" u pokušaju da ne koristite kondom, jer navodno samo za vas želi da napravi izuzetak – jasno vam je da mu je to standardna fora.

5. Dva – tri puta nedeljno

Znate već koje se pitanje krije iza ovoga…Dakle, ako vam bilo koji muškarac kaže da mastrubira svega dva-tri puta u toku nedelje, znajte da besramno laže. Oni to rade svaki dan, ponekada čak i nekoliko puta dnevno. Ipak, teško da ćete ikad dobiti potpuno iskren odgovor na ovo pitanje, jer koji frajer bi voleo da znate da to radi 60 puta samo u decembru…

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter