Izvor:
11.10.2017 u 14:46
0

Top pet stvari u seksu koje svakog muškarca dovode do ludila!

1. On želi da gleda

Muškarci su usmereni na vizualne užitke, a ništa na svetu im nije uzbudljivije od gledanja njihove partnerke u stanju seksualne uzbuđenosti i prepuštanja strastima. Većina muškaraca priznaje kako im je gledanje nje kako dodiruje svoje grudi i telo, a posebno ako masturbira pred njim – izrazito stimulativno. To je direktan poziv na seks – u slučaju raširenih nogu koje nude odličan pogled i lukave "sačekuše", ali i način pojačavanja doživljaja tokom samog seksa – u pozama u kojima on penetrira, a ona istovremeno dodiruje svoj klitoris.

2. Najbolje buđenje

Po pravilu, preko 95 posto muškaraca veliki su obožavaoci oralnog seksa. Buđenje milovanjem nakon kog sledi oralni seks je nešto što će im definitvno ulepšati dan, ali učiniti ih neizmerno zahvalnim partnerki uz želju da "uzvrate uslugu". Posebno je uzbudljivo nešto duže zadirkivanje – dahom ili jezikom, pre prelaska na samu radnju.

3. Žena treba ponekad da preuzme stvari u svoje ruke

Nadražaj rukom je nešto na šta je većina muškaraca naviknuta, ali sasvim je drugačiji osećaj ako je u pitanju njena ruka. Bilo da je reč o uvodu u seks, dodirima u "zabranjenim situacijama" ili pak uključivanja u seksualne radnje za vreme menstruacije ili drugih prepreka, većina muškaraca obožava ako partnerka sama inicira dodirivanje rukom. Ključno je pogoditi tempo i snagu pokreta, ali pritom ne zanemariti testise i sam vrh glavića.

4. Njena dominacija

U seks-pozi u kojoj je ona gore, muškarac može istovremeno da uživa u prekrasnom pogledu, ali i da robuje njenim pokretima koji diktiraju trajanje seksa, dubinu penetracije i tempiraju orgazam. Jedan od najboljih pokreta je svakako njeno "mešanje kukovima", odnosno kružno pokretanje karlice koje muškarac ne može da kopira u misionarskoj pozi. To pruža drugačiji tip stimulacije koji ga lako "prebaci s ivice", a njoj omogućuje intenzivniju stimulaciju klitorisa i G tačke.

5. Prilagođavanje ugla

Već i mala prilagođavanja seks-poza koja omogućuju bolji pogled i krupni plan same radnje, kao i veće trenje, mogu učiniti čuda za uzbuđenje. To se naročito ističe u tzv. doggy pozi, koja ima bezbroj varijacija na temu. Na primer, dok on sedi a ona se, leđima okrenuta, spušta na njega iz čučnja – metoda je vrhunskog podražaja. Ako pak klekne na njega u istoj pozi – trenje i ugao se menjanju, kao i ako ona grudima legne na krevet sa zadnjicom podignutom uvis, a on stoji uz ivicu kreveta.

Izvor: pressonline.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter