Izvor:
13.10.2017 u 22:27
0

DA NE POVERUJETE: Muškarci svoje partnerke ne varaju sa misterioznim zavodnicama!

Sudeći prema istraživanju jednog sajta za upoznavanje, muškarci obično planiraju svoju aferu, a reč je osobi iz bliskog okruženja.

Zanimljivo istraživanje jednog sajta za upoznavanje partnera otkrilo je kako muškarci biraju žene sa kojima će prevariti partnerku.

Anketirano je 1300 ljudi, a krajnji rezultati su pokazali da je čak 27 odsto muškaraca priznalo da bi, u slučaju da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu sa posla.

Tako se pokazalo da "druga žena" obično nije neka misteriozna zavodnica, već neko iz partnerovog okruženja, neko koga je možda čak i spominjao.

Prema podacima, muškarci najčešće biraju osobu koju poznaju od pre, a deo njih bi voleo da upozna novu osobu sa kojom bi mogao ima seks, koji ne bi ugrozio njihovu postojeću vezu.

Šokantan je podatak da je 99 odsto anketiranih muškaraca priznalo da su imali afere ili ozbiljno razmišljali o započinjanju afere. Kao glavni motiv navodi se seks.

S druge strane, svoje momke ili muževe varalo je 39 odsto žena, a 35 odsto ih je razmišljalo o prevari.

Kod traženja partnera za aferu, ženama je prvi kriterijum uglavnom njihov izgled, a njih 43 odsto otkrilo je da je afera bila potpuno fizičkog karaktera.

Samo pet odsto žena je kazalo da su ih privukli muškarci s kojima su mogle imati i intelektualnu vezu.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter