Izvor:
16.10.2017 u 15:00
0

LJUBAVNE GREŠKE: Ove nepromišljene poteze napravi svaka žena!

Na neke postupke ili poteze u ljubavnom odnosu nije imuna ni jedna žena, bez obzira na to koliko je pametna, mudra ili snažna. U nastavku vam donosimo spisak ljubavnih grešaka koje smo sve napravile barem jednom u životu.

1. Ne verujemo uvek prvom utisku koji muškarac ostavi na nas.

Stručnjaci za verbalnu i neverbalnu komunikaciju kažu kako je upravo trenutak upoznavanja s nekim onaj u kojem najbolje možemo 'osetiti' drugu osobu zato što prema njoj ne gajimo emotivnu povezanost. Ako prilikom upoznavanja osetite 'leptiriće' zbog koje se ne dobro ili pak primetite neki njegov potez zbog kojeg vam je neprijatno, nemojte to smetnuti s uma i zaboraviti u daljnjoj komunikaciji.

2. Premalo se fokusiramo na sebe u ljubavnom odnosu.

Kada znate ko ste i volite samu sebe baš takvu kakva jeste, onda nećete u muškarcima tražiti potvrdu svoje vrednosti i 'valjanosti'. Nemojte zaboravljati svoje interese, želje i ciljeve kad ste u vezi. Uvek nađite vremena da im se posvetite jer ćete tako biti bolja osoba, a na kraju dana bolja i zadovoljnija partnerka.

3. Ne želimo na vreme postaviti važna pitanja.

Na početku veze većina parova ne želi razgovarati o ozbiljnim temama poput budućnosti ili raspravljati o tome žele li jednog dana imati decu ili stupit u brak. Međutim, ako imate određene želje i ciljeve, a primetite da vaš novi partner ne deli istu viziju budućeg života, preispitajte 'teren' bez straha.

Stručnjaci kažu da zapravo ne bismo trebali imati zadrške kada su u pitanju takvi razgovori, bez obzira na to koliko je 'sveža' naša veza jer iskrenom komunikacijom jasno dajemo jedno drugome do znanja što stvarno želimo.

4. Ostajemo u vezi koja ne vodi nikuda.

Skoro pa nema žene koja to nije doživela. Znamo da naš partner zapravo nije muškarac s kojim se vidimo dugoročno jer nam jednostavno ne odgovara, ali ipak ne prekidamo vezu. Ponekad zato što se ne želimo osećati usamljeno ili jednostavno zato što smo puno vremena proveli s njim i ne znamo kako dalje.

5. Dopuštamo 'leptirićima' da nas zaslepe.

Kada upoznamo šarmantnog muškarca koji nas obori s nogu, ponekad se brzo zaljubimo u samu ideju ljubavi. Tada zaboravljamo da za pravu dugotrajnu vezu puno poštovanja treba puno više od hemije, privlačnosti i strasti. Nakon početnih leptirića u stomaku u partneru moramo pronaći konkretne i trajne vrednosti na kojima ćemo graditi temelje ljubavnog odnosa.

6. Zamrzimo sve muškarce.

Nakon teškog i bolnog rakida svi imamo potrebu okriviti kompletan muški rod za sve loše što nam se dogodilo u vezi. Naravno, ova reakcija je ishitrena i obično nas brzo i prođe.

Međutim, ako se tog osećaja dugo ne možete rešiti onda on postaje problem jer vas sprečava u pronalasku ljubavne sreće. U novu vezu ne smemo ulaziti očekujući da će nam muškarac lagati i varati jer onda nećemo izgraditi odnos pun poverenja ili ćemo oterati dobrog partnera svojim neutemeljenim sumnjama.

Izvor: kolektive.me
Foto: Instagram/couplegoals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter