Izvor:
18.10.2017 u 15:58
0

IZLUDITE SVOG MUŠKARCA: Ovo su seksi trikovi koji provereno rade!

Iako muškarci obožavaju seks u svakom smislu, postoje određene poze koje će ih uzbuditi više, zbog igara u kojima dominira njihov ego.

Seks tokom tuširanja

Svaki muškarac želi da oseti mokro žensko telo na sebi. Zato je tuš-kabina pravo mesto za gde možete da vodite ljubav. Pozovite ga u tuš-kabinu i dopustite mu da vas dodiruje u isto vreme dok vas voda nežno masira po koži. Ako imate ogledalo u kupatilu, slobodno se gledajte u njemu. Njegovo samopouzdanje će biti pojačano kada vidi kako vam odlično ide.

Oralni seks

Ako je muškarac poželeo da ga ujutru probudite oralnim seksom, pružite mu to zadovoljstvo. Ispunite mu fantaziju i on će se pored vas osećati neodoljivo.

Misionarska poza

Ovo je takođe jedna od omilljenih poza muškarcima. Oni vole da izbliza posmatraju svaki pokret ženskog tela i da se na taj način uvere da vi zaista uživate. Pogled na sam čin i istovremeno na vaš izraz lica, na muškarca deluje stimulativno.

Izvor:alo.rs
Foto:Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter